Workshops

Betekenis van dromen

Een workshop samen met vrienden, familie of collega's.

Ik geef verschillende workshops die leuk zijn samen met vrienden, familie of collega’s. Zo ontdek je veel van jezelf en elkaar. Ook is het mogelijk individueel een workshop of trance-Droomreis te ondergaan. Hier een aantal voorbeelden: 

Een droomreis, wat houdt dit in?

We maken met een Droomreis met behulp van muziek, klanken en drum om zo vraagstukken van jou aan te kijken. Welke antwoorden geeft jou onderbewustzijn en wat kun je hier mee? Na gelang mijn afstemming op jou zal de sessie bestaan uit wat beweging, muzikaal met bepaalde frequenties en stilte, zittend en ook liggend. 
Je raakt in een meditatieve staat en kan zo alles voorbij laten komen. Je kunt dingen voelen, ze zien en emoties ervaren. Alles mag er zijn. Laat jou ziel en lichaam spreken!  
Daarna kunnen we delen wat je hebt ervaren en kan ik je tools geven door uit deze boodschappen ook je voordelen te halen en ze toe te passen in je ontwikkeling. Door op deze manier antwoorden te zoeken in jezelf kun je jezelf trainen hier meer naar te luisteren en te kijken. Je intuïtie zal groter worden en je zal meer luisteren naar alles wat je zintuigen je aangeven. Meer connectie en vertrouwen hebben met jezelf.  

 

De investering

1 consult

Individuele sessie
50 Excl. BTW
  • Gereduceerde tarieven in groepsverband
  • Locatie in overleg bij groepsverband
Droomcoaching