Over mij

Manon Seitz

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de slaap en droomwereld! Ik ben Manon, Slaap- en Droomcoach, vriendin van de liefste vriend die werkt als leraar en moeder van 2 lieve eigenzinnige dochters. We wonen samen met onze katten Riet en Guusje.  
Van kinds af aan heb ik een grote fascinatie voor de droom en slaapwereld. Na herhaaldelijk dezelfde dromen te krijgen, voorspellende dromen, onverklaarbare nachtelijke ervaringen te hebben als kind en levendige dromen vol informatie besloot ik in 2016 mij om te scholen. In 2018 had ik Slaap -en Droomcoaching behaald. Ik wilde meer weten over het onderbewustzijn en de bron van informatie die daar beschikbaar is voor ons. Ook heb ik ervaren hoe zwaar het is als je structureel slecht slaapt of kindjes hebt die amper slapen. Dan kan een slaaptraining of coaching uitkomst bieden.

Ik ben jaren op onderzoek uitgegaan en in de leer geweest bij Sjamanen, Guru’s en heb ik vele rituelen ondergaan. Veel wijsheden geleerd van culturen die waarde hechten aan dromen, slaap en meditatie.  Zo ontdekte ik dat je in meditatieve staat van welzijn heel veel inzichten kan krijgen. Deze inzichten zitten allemaal in ons en zeker in onze dromen. Niet alleen nachtdromen maar zelfs dagdromen of beelden die je ziet tijdens meditaties kunnen waardevol zijn. Maar hoe kan je daar werkelijk je voordelen uit halen en de informatie goed vertalen en gebruiken in het dagelijkse leven? Door middel van droomcoaching kun je zowel je nachtelijke avonturen beïnvloeden als wel je dagelijkse leven. Slaapcoaching zal je veel inzichten geven over jezelf en je (vaak ongemerkte) patronen. Wil jij graag weer heerlijk slapen en meer weten of hulp? Contact mij! Als Slaap en Droomcoach is het mijn passie om je te helpen en je weer goed en energiek te voelen.

Manon Seitz Slaap-en droomcoaching