Coaching & cleaning
in huis

Coaching & cleaning in huis

Heb jij geen rust in jouw hoofd?

Of slaap jij slecht? Heb je kinderen die onrustig zijn in hun slaapkamer/lastig in slaap komen/slecht slapen? Verkeerde patronen, geen goed en relaxt thuisgevoel als je thuis bent? Dan is kijken naar de indeling en de energie van je woonvertrekken een goed idee. Welke ruimtes geven rust? Welke totaal niet? Wat doen indeling, geur en kleuren? Welke emoties ervaar je die je niet direct kan verklaren in de ruimtes van je huis? 

Soms stromen de energieën in je huis niet goed door bepaalde stralingen en indelingen in je huis. Zeker kinderen die nog heel puur en minder geconditioneerd zijn kunnen erg reageren op de indeling van hun slaapkamer. Soms kan je ergens binnen lopen en gelijk voelen of een ruimte fijn is of niet. Hier hoef je niet een directe reden voor te hebben, dat is gewoon een gevoel. 

Ik kan je ondersteunen in de schoonmaak van je huis zo wel letterlijk en ook energetisch reinigen met rituelen. Een aantal principes die ik nastreef zijn afkomstig van Feng Shui. We leven als mensen tegenwoordig ver af van de natuur. De natuur moet in harmonie zijn met de mens. Door kleine aanpassingen in ons huis kun je de Chi (de levensenergie) goed laten doorstromen en heeft dat een positief effect op ons als bewoner. Als dit stagneert of ergens energie lekt kan je hier zelfs erg futloos en depressief van worden.  

Voordelen van een huis-sessie:

De investering

Intake & adviessessie

eventueel energetische reiniging
1 a 1,5 uur
69 Incl. BTW
  • Analyse huis
  • Advies & afstemming huis
Feng Shui